Το κουδούνι χτύπησε επιτέλους μετά από μια περίοδο πολύ δύσκολη για όλους τους γονείς και φυσικά όλα τα παιδιά, που ανυπομονούσαν να ξαναπάνε στο σχολείο και να συναντήσουν τους αγαπημένους τους φίλους και δασκάλους!

Γι αυτό και εμείς μαζέψαμε σε ένα άρθρο όλα εκείνα τα απαραίτητα και πολύ όμορφα αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε παιδί πηγαίνοντας στο σχολείο!

 

Ας ξεκινήσουμε απο το πιο βασικό κομμάτι που είναι η σχολική τσάντα! Στο sweetboutique θα βρείτε τσάντες για αγόρια και για κορίτσια, που παραπέμπουν σε αγαπημένους ήρωες ή ζώα, αλλά και τσάντες με διαφορετικά θέματα, που είναι στολισμένες με ήρωες, πειρατές, glitter, φουντίτσες, και αρκουδάκια! οι παιδικές τσάντες που θα βρείτε στην γκάμα μας, έχουν εξωτερικές και εσωτερικές θήκες και διάφορους χώρους ώστε να μπορεί το παιδάκι σας να αποθηκεύει εκεί τα πράγματα του!

Στους πιο μικρούς μας φίλους, που πηγαίνουν στον παιδικό ή στο νηπιαγωγείο, μπορείτε να αγοράσετε όμορφα στολισμένα τετράδια και στυλό για να ζωγραφίζουν και να κάνετε την καθημερινότητα τους στο σχολείο πιο ξεχωριστή!

Ακόμη ένα Must have προιόν για κάθε παιδί είναι ένα ανθεκτικό, ελαφρύ και εύχρηστο παγούρι! Σε εμάς μπορείτε να βρείτε όμορφα παγουράκια για αγόρια και κορίτσια αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε και το δικό του προσωποποιημένο παγούρι με το όνομα του, ώστε να μην μπερδεύεται με τα άλλα παιδάκια! Σίγουρα μια επιλογή που θα ξεχωρίσει και θα το βοηθήσει!