ο ερχομός ενός μωρού όσο κλισέ και αν ακούγεται φέρνει απίστευτη ευτυχία όχι μόνο στους γονείς αλλά και σε όλο το ευρύτερο περιβάλλον!

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται οι γονείς να κανονίζουν την φωτογράφηση του παιδιού τους τις πρώτες ημέρες της ζωής του καθώς εκείνο είναι σε μια περίοδο που κοιμάται συνεχώς και δεν έχει πολλούς κολικούς. Για να γίνει μια υπέροχη διαδικασία που δεν θα ταλαιπωρήσει το βρεφάκι σας, προτείνουμε να επιλέξετε με προσοχή τους φωτογράφους που θα αναλάβουν να κάνουν την φωτογράφηση και να επιμεληθείτε εσείς όλες τις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ της φωτογράφησης, ώστε να είστε σίγουρες ότι θα χρησιμοποιήσετε τα πιο απαλά υλικά.

Εμείς σας προτείνουμε παρακάτω τα αξεσουάρ που πιστεύουμε ότι θα κάνουν το αποτέλεσμα έξτρα χαριτωμένο, δεν θα δυσκολέψουν την διαδικασία και δεν θα ταλαιπωρήσουν το μωρό σας!

Κορδέλες
Ίσως το πιο εύκολο και συνάμα εντυπωσιακό αξεσουάρ για βρεφάκια είναι οι υφασμάτινες κορδέλες. Σίγουρα έχετε δει στο internet αξιαγάπητες μπεμπούλες Με τεράστιους floral φιόγκους να ποζάρουν με ναζί!

Τώρα μπορείτε και εσείς να αναπαραστήσετε αυτές τις cute φωτογραφίες με τις χειροποίητες κορδέλες μας. Όλες μας οι κορδέλες είναι φτιαγμένες από Μαλακά, ελαφρώς ελαστικά υλικά που δεν σφίγγουν το ευαίσθητο παιδικό κεφαλάκι. Πάραυτα σας συστήνουμε τους πρώτους μήνες να φοράτε τα αξεσουάρ μαλλιών στο κεφαλάκι του μόνο για όσο διαρκεί μια φωτογράφηση ή ένας περίπατος

 

Στεφανάκι
Ένα πολύ εύκολο αξεσουάρ που δείχνει πανέμορφο στις φωτογραφίες και δεν προκαλεί δυσφορία στα βρέφη είναι τα στεφανάκια με λουλούδια. Μπορείτε εύκολα να τα τοποθέτησε στο κεφάλι του μωρού σας και το φωτογραφίσετε

Τουρμπάνι
Τελευταίο αφήσαμε ενα αγαπημένο αξεσουάρ των μαμάδων που πλέον έχει γίνει η νέα μανία! Επιλέξτε από τα χειροποίητα τουρμπάν της συλλογής μας εάν θέλετε να κάνετε μια vintage φωτογράφηση ή αν θέλετε να είστε σίγουρες ότι το μωράκι σας δεν θα πιεστεί καθόλου.

Τα μαλακά μας υφάσματα και τα μεγέθη των τουρμπάν θα κάνουν το βρεφακι σας να χαμογελάει σε όλη την διάρκεια της φωτογράφησης

όποιο αξεσουάρ κι αν επιλέξετε σας προτείνουμε να το πλύνετε με βρεφικό υπό αλλεργικό απορρυπαντικό και να το αποστειρώσετε καθώς θα ακουμπήσει το κεφαλάκι του μωρού σας! Να σας ζήσει και να είναι πάντοτε ευτυχισμένο.