Το Πάσχα είναι τόσο κοντά κι όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας έχουμε όλοι αφήσει τις υποχρεώσεις μας στην ακρη!

Σήμερα αυτό θα αλλάξει…σήμερα όλοι όσοι είμαστε νονοί και νονές μέσα από αυτό άρθρο θα πάρουμε το έναυσμα και θα βάλουμε σε ένα πρόγραμμα όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που έχουμε για τα βαφτιστήρια μας.

Άραγε όμως γνωρίζετε ποιες είναι αυτές; Η ξέρετε μόνο τις πιο διαδεδομένες;;;

Λαμπάδα
η πρώτη και πιο σημαντική υποχρέωση του νονού και της Νονάς είναι να αγοράσουν την λαμπάδα που θα κρατήσει το βαφτιστήρι τους την ανάσταση. Η λαμπάδα σας επιβάλλεται να είναι ανάλογα με το φύλλο και τα ενδιαφέροντα του παιδιού ανάλογα! Σε εμάς θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια

παπούτσια ή αλλά δωράκια
Η δεύτερη υποχρέωση σας ως νονοί είναι μαζί με την λαμπάδα να αγοράσετε στο πνευματικό σας παιδάκι και ένα δώρο. Τα παλιότερα χρόνια οι νονοί συνήθιζαν να αγοράζουν παπούτσια αλλά τώρα χαρίζουν διαφόρων ειδών δωράκι είτε χρηστικά είτε αλλά αξεσουάρ. Για παράδειγμα ένα ωραίο σετ για αγοράκι θα ήταν αυτό το σετ με καπελάκι, τιράντες και παπιγιόν ή για ένα κοριτσάκι σετ τσαντούλα με σκουλαρίκια και στέκα!

 

Πασχαλινό τσουρέκι και αυγά
Τέλος οι νονοί πρέπει να χαρίσουν και ένα πασχαλινό τσουρέκι και πασχαλινά αυγά στο βαφτιστήρι τους! Πλέον τα κόκκινα αυγά έχουν αντικατασταθεί από τα σοκολατένια, τα οποία θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη και συνήθως συνοδεύονται και από μικροπαιχνιδακια!

Μετά από όλα αυτά είστε έτοιμοι ! Και μην ξεχνάτε να πάτε το δώρο βαφτιστήρι σας νωρίς την μεγάλη εβδομάδα γιατί θα το περιμένει!!!