Όταν τα σχολεία τελειώσουν και η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει καθημερινά ξέρεις ότι σαν μαμά, πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεται για καθημερινές βουτιές στην θάλασσα! Και επειδή το να πηγαίνεις καθημερινά για μπάνιο με παιδιά είναι απαιτητικό καλό είναι να προετοιμαστείς καλά.

Το πρώτο βήμα είναι να διαλέξεις τις τέλειες τσάντες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έχεις όλα τα απαραίτητα για σένα και τα μικρά σου, μαζί σου!

Εμείς προτείνουμε να επιλέξετε μια πιο μεγάλη και ευρύχωρη τσάντα για εσάς και μια ή περισσότερες μικρότερες ανάλογα το πόσα παιδάκια έχετε. Οι τσάντες των παιδιών καλό θα είναι να έχουν σχέδια και χρώματα που τους αρέσουν και να έχουν το κατάλληλο μέγεθος ώστε να μπορούν να τις κουβαλήσουν μόνα τους.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό βήμα είναι να ετοιμάσετε 2 νεσεσέρ για την παραλία.
Στο ένα βάλτε το αντηλιακό σας, μια after sun κρέμα, αμμωνία και εντομοαπωθητικό. Και στο άλλο νεσεσέρ βάλτε ένα μικρό πακέτο μωρομαντηλα, χαρτομάντιλα, μια βούρτσα και λαστιχάκια για τα μαλλιά αν έχετε κορίτσια.

Στην τσάντα που θα διαλέξετε για το παιδί σας προτείνουμε να βάλετε τα βασικά πράγματα που θα χρησιμοποιήσει ώστε να αρχίσετε να του μαθαίνετε να είναι ανεξάρτητο. Αν το παιδάκι σας είναι μικρό σε ηλικία διαλέξτε μια πετσέτα ποντζο με σχέδια που του αρέσουν και βάλτε επίσης στην τσαντούλα του ένα εύκαμπτο υφασμάτινο καπέλο. Τέλος επιλέξτε ένα σετ φαγητοδοχειου με παγούρι και γεμίστε τα με νόστιμα Σνακ κ χυμό

Τέλος μην ξεχάσετε να φτιάξετε μια τσαντούλα με αγαπημένα Παιχνίδια για την παραλία για να κρατήσετε τα παιδιά σας απασχολημένα και να μπορέσετε και εσείς να απολαύσετε τον ήλιο